14 Nisan 2019 Pazar

Göbek Deliği için sirke ve sülük

 ✅ İnsanın ağırlık denge Merkezi göbek deliğidir. Göbek deliğinde yapılan araştırmalarda 60 çeşit mantar ve Maya'nın yaşadığı belirlenmiştir. Bu canlılar vücudumuzda ki hastalık yapacı mikroplara karşı mikroplara karşı savunmayı yaparlar. Göbek deliğine dokunulduğunda beyne sinyal gider. Vücuttaki ana çakralar dan biridir. Kişinin şahsi gücünün kişisel kararlılık iradesini temsil eder. Solar Pleksus yani denge Merkezi bağlantılı görme duyusu bağlantılıdır.

✅ Hipofiz bezi göbek deliği ile bağlantısı

⛔💯 Hipofiz bezinin arka bölümünden karın kaslarının kasılmasını sağlayan ve Prolaktin gibi hormonlar salgılanır. Hipofiz bezinde diğer bezleri Uyarıcı hormonlar vardır. Göz vücudun penceresidir. Birçok Hastalığın ilk bulgusu Gözde tespit edilir. Hormonlardaki fizyolojik değişiklikler endokrin hastalıkları yani hormonal hastalıklar gözde bazı değişikliklere neden olur. Göbek deliğine atılan sülük aynı zamanda Hipofiz bezi ile birlikte göze çok büyük fayda sağlar. Hipofizdeki hormonları düzenleme çalışan sülük enzimleri; göbek deliği ile beyne verdiği sinyal ve endokrin merkezi olarak göz sinirlerine sinyal vermeye başlar. Sülük tarafından bırakılan enzimler hormonal salgılar da dağılmaya başlar. Özellikle göz bozukluğu olan kişilerde en etken göbek deliği.

✅ Tüm bedenin denge noktasıdır göbek deliği. Örneğin; Bazı kişilerde araba ya bindiklerinde mide bulantısı, baş dönmesi gibi hallerle araba tutması yaşanır. Gözler sürekli yolda görüntü akımı Yaşar ve bu durumda baş dönmesi mide bulantısı araba tutması görülür. Kapalı olan gözlerde bu durum Yolculuk esnasında görülmez.✅💯 göbek deliğine atılan sülük yanısıra; sirkeli pamuk koymak: karın ağrısı öksürük ,adet sancısı, kötü kokuyu Göbekteki bakterileri ve araba tutmasına iyi gelecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

En Çok Okunan Yazılar